Последние сообщения

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Рекомендації з попереднього місця роботи для працевлаштування на круїзний лайнер потрібні обов'язково. Ви звертаєтесь  у відділ кадрів з вашої попередньої роботи і просити написати вам рекомендації. Рекомендаційний лист повинен бути написаний англійською мовою. Якщо ж вам видали українською чи російською мовами, не хвилюйтесь, ви зможете його перекласти.
22
Оформлення документів на круїзний лайнер / Віза C1D
« Последний ответ от americanlife ДХТаРЫм 17, 2017, 12:03:15 pm »
 C1 / D віза призначена для пілотів, стюардес, моряків, обслуговуючого персоналу або членів екіпажу, які прямують до США з метою роботи на повітряному судні або кораблі.
23
Після успішної співбесіди на контракт потрібно чекати від 3 до 6 місяців. Якщо позиція у вас рідкісна то до року часу.
24
 Витрати складають: консульський збір для отримання візи, медичний огляд в Одесі, паспорт моряка(якщо компанія вимагає), квитки на переліт до місця де буде посадка на судно.
25
Збирати документи для роботи на Круїзному лайнері слід почати після успішної співбесіди , період очікування на робочий контракт в більшості випадків від 3-6 місяців, якщо вакансія рідкісна то чекати до року.
26
Головне відповідати вимогам роботодавця не лише за кваліфікацією та досвідом роботи, а й за віковими рамками. Набір персоналу починається від 21 року.
27
Якщо у вас є досвід роботи на аналогічній посаді, це збільшує ваші шанси отримати контракт.
28
Вимоги до кандидатів:
-ваш вік повинен бути від 21 до 32,
-знання англійської мови на середньому рівні і вище.
-не повинно бути ніяких інфекційних захворювань.

29
Найперше вам потрібно визначитись з бажаною позицією. Після чого, скласти резюме англійською мовою. Зв'язатись з менеджером програми, який проінформує що до подальших дій.
30
Все залежить від вас. У вас буде достатньо часу, щоб підготуватись до співбесіди.  Головне не переживати і усміхатись, бути ввічливим.
Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 10